AZRA

Nisam mislio da cu toliko preci u ozbilju, a jesam! Zasto? Svakog dana spoznajem sebe jos odkad sam se rodio? Znam da sam neka vrsta psihopate ili u najmanju ruku poremecen. Spoznao sam da se i takva vrsta ljudi moze zaljubiti i da ih ljubav moze malo promijeniti. Mislim, malo promijeniti. Spoznao, i prosao tu fazu-davno! Naucio kako se nositi stim na nas fino poremeceni nacin. I bi tako! Bi tako sve dok se ponovo nisam zaljubio! Ma hajd da sam malo, vec gubim se i u vremenu i u prostoru. Malo mi te moje drage koliko god da je imam. A mijenjam se ono iz korjena a sve nje radi. Mozda ja ovo nebih ni pisao da nesmatram kako ta moja draga neprimjecuje promjene koje se desavaju samnom. Neprimjecuje da sve mijenjam zbog nje. Kompletnu poremcenost sam zamijeno drugom poremecenoscu. Ma sta da kazem, ta moja draga je tako umiljata, lijepa, draga sama od sebe, dusha u tijelu zene, djevojka krojena za moj mozak ma ona je sve moje. Al, nije sve kako se cini. Mozda i jest, al ja neshvatam. Ili mi se cini ili ja dajem vise u nasoj ljubavi a ona nedaje.Ja nju fakat volim, i ona kaze da voli mene. Zasto ipak mislim da nije tako. Edo Maajka kaze: "Ljubav je smisao zivota…", a ja zbog ljubavi gubim zivot. Sta je ustvari ljubav-neznam tacnu definiciju i mislim da je nezna niko. Ja znam da je meni stalo do moje drage i da je volim.

zejoxiii
ma tek toliko da kazem da sam najiskreniji, najpametniji,najljepsi,najsexipilniji,najinteresantniji,najbolji te da ipak nisam savrsen zbog mane koju posjedujem a ta mana je moja skromnost

3 komentara

  1. Opet neshvacenost. Ali ovaj put s razlogom, tesko je shvatit ljubav, prije ce Emir skontat integrale… A ti opet nisi shvacen u svojoj nazovi ljubavi, ali to nije do poremecenosti vjeruj, tako je to… To i jest ljubav.

Komentariši